Vrolijker SchrijvenVrolijker SchrijvenVrolijker SchrijvenVrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijvenhome   kosten   faq   contactVrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven

Astrid en Pollie
Pollie Hogenboom en Astrid Vlasman zijn beiden gediplomeerd en gecertificeerd schrijfpedagoog en ikleeranders-coach. Ook hebben ze zich gespecialiseerd in het lezen van kindertekeningen om zo meer inzicht te krijgen in de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Hun ervaring is dat kinderen blij worden van de schrijf- en leerlessen die ze in een creatieve en stimulerende omgeving volgen. De beroepsachtergrond van Astrid en Pollie - beiden beeldend kunstenaar - speelt een belangrijke rol.
Zij werken met allerlei materialen en laten de kinderen deze vrij ontdekken en onderzoeken.

Naast haar werk als beeldend kunstenaar is Astrid werkzaam als educatiemedewerker bij Erfgoed Leiden e.o. en heeft zij ervaring als museumdocent in het Mauritshuis in Den Haag. Astrid doet ook veel kunstprojecten in samenwerking met basisscholen en binnen het middelbaar onderwijs. Haar atelier is in de kaasmarktschool in Leiden.
www.kaasmarktschool.nl

Pollie ontwerpt kaarten en brochures in opdracht. Als kunstenaar werkt zij veel met glas, ze beschildert het en ze maakt er objecten van. Verder verzorgt Pollie kinderpartijtjes en workshops in haar atelier Haagweg 4 Leiden. www.HGWG4.nl
 
Samen werken Astrid en Pollie regelmatig aan projecten en ontwerpen ze kaarten voor diverse gelegenheden.
www.vlaswerk.nl
www.poldersite.nl

Vrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven
vrolijker schrijven

 

vrolijker schrijven