Vrolijker SchrijvenVrolijker SchrijvenVrolijker SchrijvenVrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijvenhome   kosten   faq   contactVrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven

- Waar leer je vrolijker schrijven?
Astrid en Pollie werken in hun eigen atelier in respectievelijk de Kaasmarktschool en in Kunstcentrum Haagweg 4. In deze creatieve omgeving gaan we met elkaar aan de slag.

- Mijn kind schrijft slecht, maar heeft geen zin in ‘schrijfles’. Wat kan ik doen?
Onze schrijfles is geen gewone les! In ons lokaal mag een kind lekker kliederen met scheerschuim, het hele schoolbord bekladden met graffiti of gewoon een balletje overgooien. Al deze oefeningen hebben een gunstige invloed op de ontwikkeling van de motorische vaardigheden die bij schrijven zo belangrijk zijn. Door de afwisseling lijkt het totaal niet op een saaie schoonschrijfles! Wij houden natuurlijk wel goed in de gaten welke oefeningen het meeste effect hebben bij het kind.

- Hoe weet ik of mijn kind een beelddenker is?
Op de website ikleeranders.nl staat een lijst met 18 vragen om vast te stellen of je kind een beelddenker is. De meeste ouders hebben met hulp van deze vragenlijst meteen een antwoord. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met ons.

- Wat is de ‘ikleeranders’-methode?
Hier ziet u een blz. uit het werkboek waarin de techniek om lesstof te vertalen naar beelden uitgelegd wordt. Het werkboek IK LEER ANDERS kunt u bij bol.com maar ook bij ons kopen voor €39,-

- Mijn kind is al zo groot, dan is het handschrift toch niet meer te verbeteren?
Ook bij pubers heeft het zin om gericht te oefenen aan een beter leesbaar handschrift! Op de middelbare school moeten ze veel kilometers maken en schrijven ze heel veel schriften vol. Het kan enorm helpen om een ontspannen pengreep aan te leren en een soepele schrijfstijl te oefenen. Een kleine verbetering kan al een groot verschil maken.

Vrolijker Schrijven
Vrolijker Schrijven
vrolijker schrijven

 

vrolijker schrijven